آموزش, استراتژی

سه راه برای تصمیم گیری مالی بهتر در بازارهای سرمایه

سه راه برای تصمیم گیری مالی بهتر در بازارهای سرمایه

سه راه برای تصمیم گیری مالی بهتر در بازارهای سرمایه

عامل اصلی این پست از آکادمی نیکخوی این است که شما نمی خواهید قبل از درک اینکه چه چیزی در معرض خط، اهداف و برنامه بلند مدت شما است، هر چیزی عجله کنید. اکنون شماه به دنبال راه برای تصمیم گیری مالی بهتر در بازارهای سرمایه هستید. این موضوع خود یک رشته پژوهشی نوین است. که امروز عنوان مقالات را در بر میگیرد. البته ما اینجا نمی خواهیم مقالات علمی- پژوهشی معرفی کنیم. بلکه با مقدمه ای از آنها به دنبال راهکار هستیم.

ما متوجه می شویم که علی رغم تلاش ها و نیت های ما، گاهی اوقات افراد تحت تأثیر پست های غیرمسئولانه در شبکه های اجتماعی قرار می گیرند. و ناگزیر منجر به دگرگونی بازار می گردند. ما می خواهیم به مردم کمک کنیم تا از این کار جلوگیری کنند. بنابراین بیایید در مورد سه راه تصمیم گیری بهتر در بازارها صحبت کنیم. به یاد داشته باشید، این پست کاملاً برای آموزش در یک دوره بسیار جذاب در تاریخ بازار است! به خواندن ادامه دهید…

همچنین پیشنهاد می کنیم بخوانید:
۱۲ ویژگی معامله گران موفق

مقدمه سه راه برای تصمیم گیری مالی بهتر در بازارهای سرمایه

مغز انسان از سیستم های پیچیده­ای متشکل از سلسله  اعصاب  است. عملکرد این مجموعه با کارکردهای متفاوت خود می تواند تصمیم گیری های مالی را تحت تأثیر قرار دهد. از سوی دیگر گرایش مالی عصبی رشته ای نوپا است. که می کوشد با درک عملکرد مغز و با استفاده از علوم روان پزشکی و اعصاب شناختی رفتار سرمایه گذاران را در هنگام اخذ تصمیمات مالی مورد بررسی قرار دهد. در حقیقت نوروفایننس پلی است.  بین دانش مغز و مالی (اقتصاد). تا به وسیله ی آن درک بهتری از تصمیمات مالی اقتصادی افراد به دست آید.

گرچه پژوهشهای این گرایش در محیطهای آزمایشگاهی و با تعداد محدودی نمونه صورت می گیرد. و انجام اینگونه پژوهش ها با محدودیت هایی مواجه است. اما پژوهشگران این حوزه اعتقاد دارند. که از طریق ابزارهایی نظیر تشدید مغناطیس کارکردی (FMRI)، مقطع نگاری (توموگرافی)، الکترو میوگرافی،EEG,ERF,PET,MRI می­توان مغز افراد را در هنگام تصمیم گیری های مالی مورد بررسی قرار داد. با اینکه این امر نمی ­تواند در محیط طبیعی مورد بررسی قرار گیرد. ولی از نتایج حاصل از این دست پژوهشها جهت درک بهتر امور مالی نمی توان چشم پوشید.

نوروفاینانس جهشی بزرگ در علوم مالی محسوب می ­شود که به توضیح علل ریسک پذیری و ریسک گریزی افراد و یا سازمان ها بر اساس عملکرد مغزی می پردازد. و باعث شده برای بسیاری از معماهای تصمیم گیری های مالی و اقتصادی حل شود. به بیانی نوروفاینانس کمک می­ کند. تا بسیاری از رفتارهای مالی از حالت غیر ارادی خارج و کنترل شود و نیز تا حد زیادی از اشتباهات رفتاری و تصمیمات غلط پرهیز گردد.

همچنین پیشنهاد می کنیم بخوانید:
مقابله با تورم و نحوه زندگی در شرایط تورمی

تقلید ممنوع

۱) بدون تحقیق، کورکورانه از نظر شخص دیگری پیروی نکنید. برای یادگیری، مطالعه و تجزیه و تحلیل بازارها از ابزارهای موجود در دسترس خود استفاده کنید.

شبکه اجتماعی بزرگ و در حال رشد است. ما همه را تشویق می کنیم که ایده اول خود را منتشر کنند، گپ بزنند و دیگران را دنبال کنند. اما همزمان با همگرایی شبکه های اجتماعی با بازارها، چندین خطر مهم وجود دارد. از برداشتن عادت های بد، تحت تأثیر نظرعمومی قرار گرفتن و تسلیم فشار همسالان شدن خودداری کنید. از انجام کاری که فکر انتقادی به آن نکرده اید. خودتان را به صورت عینی تحلیل یا ارزیابی نکرده اید، خودداری کنید. این خطرات می تواند شامل معامله قبل از آماده شدن، تراز اضافی به دلیل ایده های فراوان، قرار دادن موقعیت های بزرگتر از آنچه حساب شما تحمل می کند و تغییر نظر در اواسط معاملات باشد. آرام باشید و اول فکر کنید. از ابزارهایی که در دسترس شماست، چه آزمایش مجدد، معاملات یا جستجوی نظرات دیگری که تصمیماتتان را به چالش می کشد، استفاده کنید.

همچنین پیشنهاد می کنیم بخوانید:
روانشناسی بازار

معقولانه رفتار کنید

۲) انتظار سودهای آسان را نداشته باشید فقط به این دلیل که همه در مورد آن صحبت می کنند. در عوض به دنبال بررسی همتا، ارتباطات معنی دار و راه های آزمایش ایده های خود باشید.

ایده هر چقدرهم که مورد پسند باشد، هر چقدر نویسنده آن با اعتماد به نفس ظاهر شود یا اینکه چند پیام چت به اشتراک گذاشته شده باشد. هیچ تضمینی وجود نمیدهد که بازار طبق برنامه پیش بینی شود. منطقی تر است که ابتدا خود ایده را بررسی، مطالعه و تحقیق کنید. تا ببینید آیا با برنامه بلند مدت شما مطابقت دارد یا خیر. نکته اصلی این است: هرگز نباید به نظر شخص دیگری اعتماد کرد. زیرا شما قبل از تصمیم گیری واقعی در مورد معامله، تحلیل خود را انجام می دهید. شبکه اجتماعی برای کمک به توسعه استراتژی ها و درک شما از بازارها بهترین استفاده برای بررسی همتایان، ارتباطات جدید و بازخورد انتقادی است. ما یک بخش آموزش و پرورش به این موضوع اختصاص داده ایم.

ترید در بازارهای مالی نیازمند دانش روانشناسی معاملات است، پیشنهاد ما آموزش دقیق آن است. بنابراین آکادمی نیکخوی پیشنهاد می کند در دوره زیر شرکت کنید:

دوره روانشناسی معاملات امیرحسین نام آور

لزوم داشتن استراتژی برای تصمیم گیری مالی بهتر در بازارهای سرمایه

۳) از سیگنال های کورکورانه در زمان واقعی در چت ها یا نظرات با هدف دستیابی آسان استفاده نکنید. در عوض بر ایجاد استراتژی بلند مدت خود و حفظ یک رویکرد واقع بینانه تمرکز کنید.

با همگرایی شبکه های اجتماعی و بازارهای مالی، افراد بیشتری منتظر پاسخ آسان در مورد زمان خرید یا فروش هستند. ما مردم را ترغیب می کنیم که این ذهنیت را حفظ کنند و بیشتر به کاوش بپردازند. از پرسیدن سوالات خرید یا فروش چیزی یاد نخواهید گرفت. شما باید از قبل اقدام به مطالعه، تحقیق و بررسی کنید. ابزارهای شبکه های اجتماعی فرصت های خوبی برای گفتگو در زمان واقعی و تبادل نظر، دیدگاه و تحقیق فراهم می کنند. استفاده از آنها به روش صحیح به شما کمک می کند تا به عنوان یک تاجر رشد کرده و در طولانی مدت از دیگران بیاموزید. اما تصمیم گیری عجولانه در معاملات تجاری بر اساس تماس های تجاریایده خوبی نیست. فقط این کار را نکنید!

شرکت در دوره های آموزش بازارهای مالی

هیچ راهی بهتر از یادگیری در محیطی نیست که شما را در معرض ایده ها، گفتگوها و استراتژی های مختلف قرار دهد. ما امیدواریم که پلت فرم ما دانش شما در مورد بازارها را افزایش دهد در حالی که به شما امکان می دهد کار خود را کامل کنید. بینش دیگران نیز می تواند به شما کمک کند تا تصمیمات بهتری بگیرید. اما فقط درصورتی که به روشی متفکرانه و با تمرکز بر صبر، روند و آموزش استفاده شود. علاوه بر این ، همیشه به یاد داشته باشید که ابزار لازم را برای انجام بهترین تحقیقات را در اختیار دارید.

منبع: trading view

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *