آموزش

۱۲ ویژگی معامله گران موفق

ویژگی معامله گران موفق

چگونه یک معامله گر موفق شویم؟ چطور تریدر موفقی شویم؟؟

تبدیل شدن به یک معامله گر موفق چندان آسان نیست. اما به قول قدیمیها: نابرده رنج گنج میسر نمی شود. آکادمی نیکخوی در این پست نگاهی تیتروار به ماحصل تجربیات بزرگترین و بهترین معامله گران دارد. و آنها را برای شما بازگو می کند تا به یک تریدر موفق تبدیل شوید.

در حالی که مسیر پر از چالش ها و موانع خواهد بود، نتیجه می تواند بسیار سودمند باشد. برای هموار کردن مسیر موفقیت خود، ابتدا باید اهداف خود را مشخص کنید: آیا می‌خواهید فقط برای ایجاد درآمد اضافی تجارت کنید یا قصد دارید آن را به یک حرفه حرفه‌ای تمام وقت تبدیل کنید؟

مرحله بعدی ایجاد یک برنامه یادگیری است. مواد فراوانی وجود دارد، و انتخاب دوره/کتاب/کوچینگ مناسب بسیار مهم است و در وقت شما صرفه جویی می کند. پس از آن، آزمون و خطاهای زیادی به دنبال خواهد داشت.

فقط به یاد داشته باشید، یک معامله گر موفق بودن به معنای هوشیار بودن و آماده بودن برای سازگاری است – حتی بهترین معامله گران جهان نیز نمی توانند از خود راضی باشند.

برخی از معامله‌گران موفق ممکن است پاداش‌های خود را به رخ بکشند، اما همیشه درباره سال‌ها تلاشی که قبل از موفقیت در ترید بازار های مالی مانند فارکس انجام دادند، به شما نمی‌گویند. واقعیت این است که مانند هر حرفه یا تلاش دیگری، تبدیل شدن به یک معامله گر موفق زمان می برد.

اگر به تازگی در بازار فارکس یا ارز دیجیتال شروع به کار کردید. یا مدتی است که در بازار فارکس معامله می کنید. و به نکات اضافی نیاز دارید، این مقاله برای شما مناسب است. ما فهرستی از عاداتی ساخته‌ایم که معامله‌گران موفق فارکس در برنامه‌های معاملاتی خود گنجانده‌اند.


۱۲ ویژگی معامله گران موفق

هر کسی که می‌خواهد یک معامله‌گر سهام سودآور شود، فقط باید چند دقیقه آنلاین وقت بگذارد تا عباراتی مانند “تجارت خود را برنامه‌ریزی کنید؛ طرح خود را معامله کنید” و “زیان خود را به حداقل برسانید.” را ببیند. حقیقت اما این است که برای معامله گران جدید، این نکات بیشتر شبیه یک حواس پرتی است تا توصیه عملی. به همین خاطر نهایتا ما ۱۲ نکته اصلی که باید بدانید را برایتان خلاصه کردیم.

توجه کنید، برای موفقیت در ترید بازارهای مالی به چیزی بیش از این ها نیاز دارید. توصیه می کنیم پیش از ترید آموزش ببینید.

قوانین زیر برای نتایجی که شانس شما را برای موفقیت در بازارها افزایش می دهد با هم کار می کنند. پس برای تبدیل شدن به یک تریدر موفق همگی آنها را مدنظر قرار دهید.

در این متن از آکادمی نیکخوی ۱۲ ویژگی معامله گران موفق را با هم مرور میکنیم:

۱- معامله گران موفق روی معاملات برنده خود صبوری می‌کنند و روی معاملات بازنده خود به‌شدت عجول هستند.

توضیح: معامله‌گران موفق برای گسترش ضرر خود صبوری نمی‌کنند ولی معامله‌گران بازنده همواره منتظر هستند تا شاید ضرر آن‌ها کم شده و یا به سود تبدیل شود.

۲-معامله گران موفق بر این عقیده هستند که پول مهم‌تر از محق بودن است.

انسان‌ها همیشه دنبال این هستند تا ثابت کنند که حق با آن‌ها بوده است و تصمیم درستی اتخاذ کرده‌اند. برای همین معامله‌گران بازنده همیشه می‌خواهند توجیه کنند که آن‌ها درست می‌گفتند و تحلیل و تصمیم آن‌ها درست بوده است و بازار اشتباه می‌کند. البته این معامله‌گران هر بار که چنین فکر می‌کنند، از بازار سیلی می‌خورند.

۳-معامله گران موفق طوری به نمودار نگاه می‌کنند که انگار به دنبال نقاط ورود و خروج هستند.

معامله‌گران موفق همیشه به دنبال نشانه‌هایی جهت ورود و خروج هستند. ازنظر آن‌ها این نقاط همان نقاطی هستند که سایر معامله‌گران موفق نیز در کمین آن‌ها هستند و لذا به‌سادگی از کنار آن‌ها رد نمی‌شوند.

پیشنهاد می کنیم بخوانید:
سه راه برای تصمیم گیری مالی بهتر در بازارهای سرمایه

۴-معامله گران موفق قبل از ورود به هر معامله‌ای دقیقاً می‌دانند که در کجای نمودار سود یا زیان خود را شناسایی و خارج شوند.

معامله‌گران موفق وقتی نمی‌دانند سود و زیان آن‌ها چقدر خواهد شد هرگز وارد معامله نمی‌شوند.

۵-معامله گران موفق به معامله پنجم خود دقیقاً همان رویکردی را دارند که نسبت به چهار معامله قبلی خود داشتند.

ممکن است یک معامله‌گر موفق چندین معامله زیان ده پشت سر هم رو پشت سر گذاشته باشد ولی این معاملات ضرر ده باعث نمی‌شوند رویکرد وی به معاملات بعدی عوض شود. آن‌ها همیشه و تحت هر شرایطی رویکرد باثباتی دارند و معاملات استثنا ندارند.

۶-معامله گران موفق از نمودارهای خالی استفاده می‌کنند و روی ناحیه مدنظر خود متمرکز می‌شوند.

تریدر موفق با استفاده از ابزارها و اندیکاتورها و اسیلاتورهای مختلف خود را سردرگم نکرده و نمودار قیمت را به حاشیه نمی‌رانند.

۷-معامله گران موفق می‌دانند قرار نیست وقتی وارد یک معامله شدند کاملاً احساس راحتی داشته باشند.

قرار نیست بعداز اینکه وارد یک معامله شدید لم‌داده و با خیال راحت به کارهای دیگر خود مشغول شوید. یک معامله‌گر موفق هرگز اعتماد به‌ نفس کامل ندارد چون می‌داند در هیچ معامله‌ای اطلاعات وی کامل نیست و هیچ تضمینی وجود ندارد.

۸-بازار محل کار معامله‌گر موفق است. معامله‌گران موفق در بازار فعال هستند و در قبال بازار رفتار نظاره‌گر خنثی ندارند.

معامله‌گران مبتدی در اوایل در حاشیه قرار می‌گیرند و خود را در بازار درگیر نمی‌دانند. ولی بازار محل کار شما است. از بازار نترسید. در بازار شریک باشید و درگیر بازار شوید. قرار نیست کنار بایستید و فقط نظاره‌گر باشید چون در این حالت اگرچه هیچ باختی نخواهید داشت ولی هیچ بردی هم در کار نخواهد بود.

۹-معامله‌گران موفق هیچ‌وقت دنبال این نیستند در کف خریده و در سقف بفروشند (در بازار دوطرفه حالت برعکس).

پیدا کردن کف‌ها و سقف‌ها کاری به‌شدت دشوار است چون در طی روند آن‌ قدر کف و سقف مختلف تشکیل می‌شود که احتمال اینکه تشخیص دهید کدام‌ یک کف و سقف اصلی و محل چرخش حرکت است بسیار کم است. انتظار کف و سقف کاری احمقانه است و هیچ‌یک از معامله‌گران موفق چنین انتظاری از خود ندارند. با روند باشید.

همچنین پیشنهاد می کنیم بخوانید:
روانشناسی بازار

۱۰-معامله‌گران موفق هرگز به بازار دیدگاه “ارزان است” یا “گران است” ندارند.

معامله‌گران موفق هرگز نمی‌گویند فلان سهم ارزان است یا فلان سهم گران است. ممکن است یک سهم ۱ دلاری که از دید همه خیلی ارزان است افت کرده و به ۱۰ سنت برسد. ممکن است یک سهم ۱۰ دلاری که ازنظر همه گران است رشد کرده و به ۱۰۰ دلار برسد. ما هیچ سهم ارزان و گرانی نداریم. فقط کافی است مشتری وجود داشته باشد. همین.

فقط یک ماه این اصل را رعایت کنید تا اثرات معجزه‌آسای آن را ببینید.

۱۱-اگر بازار به معامله‌گران موفق نشانه‌های چرخش روند را بدهد به‌سادگی و خیلی سریع نظر خود را عوض می‌کنند و با بازار هم‌راستا می‌شوند.

هدف تریدر موفق این نیست که نشان دهند آن‌ها درست تشخیص می‌دهند. هدف آن‌ها این است که پول دربیاورند و لذا هرچه بازار بگوید مطیع آن هستند.

۱۲-معامله‌گران موفق وقتی خوب معامله می‌کنند تهاجمی می‌شوند و وقتی بد معامله می‌کنند تدافعی می‌شوند.

وقتی نتایج معاملات معامله‌گران موفق خوب می‌شود، بیشتر معامله می‌کنند و وقتی نتایج معاملاتشان بد شد از معاملات خود کم می‌کنند و احساسی عمل نمی‌کنند. بیشتر اوقات معامله‌گران موفق در روزهای بد خود حجم معاملات خود را به‌شدت و حتی به اندازه یک برگ سهم پایین می‌آورند تا روند مثبت خود را بازیابند و سپس بر حجم معاملات خود می‌افزایند.

  • ترید در بازارهای مالی نیازمند دانش روانشناسی معاملات است، پیشنهاد ما آموزش دقیق آن است. بنابراین آکادمی نیکخوی پیشنهاد می کند در دوره زیر شرکت کنید:

دوره روانشناسی معاملات امیرحسین نام آور

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *